Logo del festival de curtmetratges Filmets de Badalona.
CiU denuncia un intent de censura al Festival Filmets de Badalona.
Badalona

CiU exigeix la dimissió del gerent de Badalona Comunicació per intentar censurar el cant de "L'estaca" al festival Filmets

Exigeixen la dimissió del gerent de comunicació de l'Ajuntament de Badalona per intentar impedir el cant de "L'estaca" durant l'acte d'entrega de premis del festival Filmets

RedaccióActualitzat
El president del grup municipal de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha demanat la dimissió del gerent de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri, o el seu cessament per part de l'alcalde del PP Xavier García Albiol.

La petició del president de CiU es fa a partir de "l'escandalós i increïble intent de censura" per part del gerent de l'empresa que gestiona els mitjans públics de la ciutat durant l'acte del festival Filmets.

Fernández Saltiveri va intentar impedir que Martí Serra, un dels músics que tocaven a la cerimònia de lliurament dels premis Filmets, interpretés la cançó de Lluís Llach: "L'estaca".

El mateix músic va interrompre l'acte, va informar els assistents de la censura que se li havia imposat, i a continuació va interpretar la peça que feia anys que tradicionalment tocava en aquest acte, enmig dels aplaudiments dels assistents a la cerimònia.

Davant aquests fets, Falcó considera l'actuació de Fernández Saltiveri és més pròpia d'un censor predemocràtic que del gerent de l'empresa que gestiona els mitjans públics a Badalona.

Per això Falcó ha exigit la immediata dimissió del gerent o el seu cessament i vol afegir aquest fet a d'altres casos de censura i manipulació política que aquest càrrec nomenat pel PP ha protagonitzat en els darrers tres anys.

Anar al contingut