L'acusada d'esquarterar un avi de 83 anys a Lleida ha començat avui la seva declaració. (Foto: ACN)
L'acusada d'esquarterar un avi de 83 anys a Lleida ha començat avui la seva declaració. (Foto: ACN)
Lleida

L'acusada d'haver mort i esquarterat un avi de 83 anys ho nega tot

Afirma que dos homes la van segrestar i van matar l'home

RedaccióActualitzat

La dona acusada d'haver esquarterat un home de 83 anys a Lleida nega al judici tots els fets. Assegura que dos homes d'ètnia gitana la van segrestar a casa seva quan tornava de fer encàrrecs i la van tenir tancada a la seva habitació, on ja hi havia el cadàver cobert amb una manta. Nega, per tant, haver-lo assassinat amb la intenció de quedar-se el 50% d'un pis que la víctima tenia a Igualada.

La dona ha caigut en algunes contradiccions i no ha sabut explicar per què hi havia empremtes seves en uns guants de goma que es van trobar al lloc del crim. Segons la policia, que ha mostrat fotografies molt dures de l'assassinat al jurat popular, l'acusada l'hauria matat amb un ganivet gran, i després hauria volgut desfer-se del cos esquarterant-lo i l'hauria intentat cremar.

En el judici, que s'allargarà quatre dies i que es fa amb jurat popular, també hi ha declarat la filla de la presumpta assassina. La noia diu que la seva mare li deia que estava farta de cuidar l'home i que el mataria, l'esquarteraria a la banyera i el baixaria en bosses. "No me la vaig creure, pensava que em volia espantar", ha declarat a l'Audiència de Lleida.

La Fiscalia demana 20 anys i 5 mesos de presó per a l'acusada.

 

Anar al contingut