Imatge d'arxiu de Miguel Ángel Flores (EFE)
Miguel Ángel Flores, un dels principals acusats del "cas Madrid Arena" (EFE)
Madrid

La fiscalia demana 4 anys de presó per a l'empresari Miguel Ángel Flores pel "cas Madrid Arena"

El fiscal imputa al principal encausat del cas 5 delictes d'homicidi per imprudència greu i demana penes de 3 anys de presó per a 11 acusats més

RedaccióActualitzat

El fiscal del "cas Madrid Arena" ha demanat 4 anys de presó per al principal encausat: l'empresari Miguel Ángel Flores. El fiscal li imputa 5 delictes d'homicidi per imprudència greu. A banda, demana penes de 3 anys de presó per a 11 acusats més, i una pena de 2 anys i mig de presó, més 6 anys d'inhabilitació per als metges encarregats de la infermeria del Madrid Arena. Per als responsables de la Policia Local de Madrid demana l'arxiu del cas, ja que considera que no hi ha prou indicis de responsabilitat criminal. 

El fiscal, ha resolt també les indemnitzacions per a les víctimes que van dels 240 als 340.000 euros. Les penes demanades per la fiscalia coincideixen pràcticament amb les demanades per les famílies de les víctimes.

Durant aquest octubre, les acusacions particulars han presentat les seves demandes després que el jutge Eduardo López Palop processés 16 persones. Entre les penes que demanen, entre 15 i 20 anys de presó.

En la tragèdia del Madrid Arena van morir cinc joves arran d'una allau humana durant una macrofesta de Halloween.

Anar al contingut