Manuel Bustos.
Manuel Bustos tornarà a la Diputació. (Foto: ACN)
Sabadell

L'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos demana tornar a la Diputació de Barcelona

L'exalcalde de Sabadell té la categoria de subaltern auxiliar i ocuparà una plaça d'oficial de manteniment, de xofer o d'auxiliar administratiu

RedaccióActualitzat

L'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ha demanat la seva reincorporació a la Diputació de Barcelona, segons confirma Catalunya Informació. Bustos té la categoria de subaltern auxiliar i, per tant, ara la Diputació li ha de donar una plaça d'oficial de manteniment, de xofer o d'auxiliar administratiu. L'exalcalde tenia una excedència forçosa de la institució per anar a desenvolupar les feines de càrrec públic. Aquesta excedència obliga a la reincorporació.

Dimarts passat Manuel Bustos va plegar com a diputat i ja ha demanat el reingrés com a funcionari. Quan va plegar, Bustos treballava a l'Institut de Paleontologia, que actualment és de la Universitat Autònoma de Barcelona. L'exalcalde no hi tornarà i la Diputació li donarà ara una altra plaça d'acord amb la categoria de subaltern que manté.

Aquest dimecres, Bustos va comparèixer davant els jutjats de Sabadell per la seva presumpta implicació en un cas de sobresous a la Federació de Municipis de Catalunya, del qual va ser president.

 

Anar al contingut