Aquesta funcionalitat serà voluntària, l'usuari podrà decidir si vol o no que els altres sàpiguen que ha llegit els missatges.
Aquesta funcionalitat serà voluntària, l'usuari podrà decidir si vol o no que els altres sàpiguen que ha llegit els missatges.
Califòrnia

WhatsApp permetrà veure si l'altra persona ha llegit el missatge

És l'anomenat "triple check", que estarà disponible a la pròxima actualització de l'aplicació

RedaccióActualitzat

A WhatsApp, un "check" significa que el missatge s'ha enviat; dos, que s'ha rebut, i el tercer voldrà dir que el destinatari l'ha llegit. L'aplicació mòbil de missatgeria instantània més famosa incorporarà el "triple check" en la seva pròxima actualització.

Aquests dies l'empresa creadora del servei està provant el nou sistema en un grup reduït d'usuaris, però encara no ha especificat quan pensa aplicar aquesta opció. La manera de fer visible aquesta triple confirmació serà un canvi de color en el "doble check" quan el missatge s'hagi llegit.

Tot i així, l'usuari de l'aplicació podrà decidir si vol que el "triple check" sigui visible, tal com ja passa amb la possibilitat de no mostrar quina és l'última hora en què t'has connectat.

El "triple check" no és, però, l'única novetat que portarà la nova actualització de l'aplicació, perquè WhatsApp també inclourà la possibilitat de fer trucades gratuïtes a través d'internet.

Segons un informe de Reuters, WhatsApp és el servei de missatgeria instantània més utilitzat a Espanya, on és l'opció del 65% dels usuaris de mòbil. El servei de missatgeria té uns 600 milions d'usuaris a tot el món. Cal destacar que els seus competidors directes, que a l'Estat són Telegram, Line i Facebook Messenger, ja incorporen l'opció de veure si el missatge ha estat llegit.

Anar al contingut