El Rocco, un dels gossos que el centre va poder recuperar.
El Rocco, un dels gossos que el centre va poder recuperar.
Badalona

La gossera de Badalona ha patit 12 robatoris d'animals aquest últim mes

Els treballadors del centre creuen que l'objectiu dels criminals és fer servir els gossos en baralles

RedaccióActualitzat

La gossera de Badalona ha patit 12 robatoris aquest últim mes. El botí que s'han emportat els lladres són gossos de races perilloses, cosa que fa pensar als responsables d'aquest centre que els animals sostrets els fan servir en baralles. Aquesta hipòtesi ve confirmada pel fet que alguns gossos els han pogut recuperar ferits i amb marques de mossegades d'altres cans.

A un dels gossos, el Rocco, el van robar i abandonar dues vegades amb una setmana de diferència. Quan el van trobar, estava tan espantat que no deixava que ni els criadors se li acostessin. Una altra de les víctimes és la Bonie, una pitbull que encara té les marques dels ullals d'un altre gos al coll.

"Si els han de fer servir per a baralles, els que ens tornen deu ser perquè no serveixen", diu una de les veterinàries del centre, Lina Hawes, i aventura que als gossos els poden fer servir d'espàrrings o per a les lluites pròpiament dites.

Malgrat això, la hipòtesi dels Mossos és una altra: ells creuen que darrere els robatoris hi podria haver una xarxa de venda il·legal a través d'internet.

Des de fa uns dies ja no hi ha més robatoris, ja que la gossera ha decidit posar un vigilant de seguretat a les nits.

Anar al contingut