Imatge de l'interior de l'escola (Foto: Llar d'infants municipal de Vinyols i els Arcs)
Imatge de l'interior de l'escola (Foto: Llar d'infants municipal de Vinyols i els Arcs)
Vinyols i els Arcs

Els Mossos investiguen la mort per una possible electrocució d'un nen de dos anys a Vinyols i els Arcs

Segons l'informe de l'autòpsia, el petit podria haver mort electrocutat. La policia ha precintat l'escola bressol municipal on va perdre la vida per recollir més proves.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un nen de dos anys a l'escola bressol de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. L'autòpsia apunta que es podria haver electrocutat.

La llar d'infants, de propietat municipal, està precintada per la policia, que continua recollint proves per esclarir què va passar. La investigació l'ha ordenat el jutge després que l'informe dels especialistes de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha constatat que el nen va morir a causa d'una descàrrega elèctrica.

Fonts pròximes a la família consultades per Reusdigital asseguren que diversos pares s'haurien queixat de la presència d'un cable que, si es trepitjava, transmetia electricitat. El nen mort s'hauria enrampat després de jugar amb aigua.

De fet, la principal hipòtesi de la policia és que l'escola tenia alguna instal·lació elèctrica en mal estat i que això hauria provocat el fatídic accident.

Anar al contingut