Parlon, durant un ple del Parlament. (Foto: ACN)
Parlon, durant un ple del Parlament. (Foto: ACN)
Barcelona

Núria Parlon anuncia que no serà candidata a substituir Pere Navarro al capdavant del PSC

Núria Parlon diu que no té "temps material" per compaginar l'alcaldia, les seves responsabilitats al Parlament i la direcció del partit

RedaccióActualitzat

Núria Parlon no optarà al relleu de Pere Navarro. L'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet i diputada del PSC ha anunciat que no presentarà candidatura a la primera secretaria dels socialistes catalans.

Parlon, que ha explicat la seva decisió a l'inici del consell nacional en què Navarro ha fet efectiva la seva renúncia, ha afirmat que "no donarà el pas". Assegura que ha analitzat la possibilitat de presentar-se, però ha comprovat que no té "temps material" per compaginar l'alcaldia, les seves responsabilitats al Parlament i la direcció del partit.

L'alcaldessa de Santa Coloma Gramenet semblava el relleu més clar per a un PSC en transició, que ha d'encarar un congrés extraordinari al juliol. Parlon tenia el consens de pràcticament tot el partit per optar a la secretaria general. Ara per ara, només hi ha un candidat a substituir Pere Navarro: el regidor de Palafolls Josep Rueda.

 

Anar al contingut