Concentració de monàrquics a Madrid.
Concentració de monàrquics a Madrid.
Barcelona

Poca assistència en les concentracions a favor de la monarquia a Barcelona i a Madrid

Un grup reduït de persones s'ha reunit aquest vespre a la plaça Catalunya de Barcelona i a Madrid; tampoc ha tingut èxit la convocatòria que s'ha fet a la plaça del Sol

RedaccióActualitzat

L'abdicació del rei continua provocant reaccions entre la gent. Aquest cop no es tracta, però, dels seus detractors sinó dels seus simpatitzants. Sota aquesta iniciativa, un grup reduït de persones s'ha reunit aquest vespre a la plaça Catalunya de Barcelona, convocades a través de les xarxes socials. Ho han fet per mostrar el seu suport a la monarquia i per defensar la unitat d'Espanya.

Madrid

A Madrid tampoc ha tingut èxit la convocatòria que s'ha fet a la plaça del Sol. Unes imatges que contrasten amb les de les concentracions de dilluns, un cop sabuda l'abdicació del rei Joan Carles, i que van aplegar milers de persones per reclamar la república.

Alguns mitjans de comunicació, entre els quals l'"ABC" i Telemadrid s'havien fet ressò de la convocatòria de la concentració en defensa de la monarquia i la Constitució Espanyola.

La delegació del govern de Madrid, però, ha assegurat que no havien rebut cap comunicació demanant permís de convocatòria, per la qual cosa la mobilització ha estat una marxa no autoritzada pro monarquia.

 

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut