Madrid

"Hi ha un derrotat, que es diu bipartidisme", ha dit Albert Rivera, de Ciutadans

El cap de llista, Javier Nart, s'ha dirigit als assistents dient que ningú donava res per ells però que al final han aconseguit el que volien

Blanca UrgellActualitzat

Han triat Madrid perquè era la primera vegada que es presentaven més enllà de les fronteres catalanes i encara no tenien clar si repetiran l'aventura. Però ara sembla que sí que pensen fer-ho.

Confiaven a guanyar 1 o 2 escons, i finalment n'han aconseguit 2 a l'estat espanyol i un percentatge de vots del 6,2% a Catalunya. Una pujada considerable que els ha situat en sisè lloc.

El cap de llista, Javier Nart, s'ha dirigit als assistents dient que ningú donava res per ells però que al final han aconseguit el que volien. I ha declarat que se sentia molt satisfet amb els resultats.

Albert Rivera s'ha encarregat de fer la valoració política. Ha dit que només hi ha un derrotat, que es diu bipartidisme, referint-se a PP i PSOE, que són, ha aclarit, els que han portat el país a la bancarrota. Segons Rivera, molts espanyols no volen seguir en aquesta situació. Segons ha declarat, avui ha nascut una nova alternativa que es pot votar a tot Espanya i que, ha dit, s'anomena Ciutadans.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut