Jerez de la Frontera

Imputat un cantautor per penjar a la xarxa una cançó amb insults a Carrasco

El cantautor anònim, de 19 anys, va penjar a la xarxa un vídeo titulat "Canción para Isabel Carrasco" on afirmava que "no tenia cervell" i admirava la "punteria" de la suposada assassina

Actualitzat

La policia espanyola ha imputat un jove de 19 anys per penjar un vídeo a internet on es mofava de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, assassinada dilluns, i justificava matar "polítics corruptes".

El cantautor, domiciliat a Jerez de la Frontera, va penjar el passat 13 de maig a YouTube un vídeo titulat "Canción para Isabel Carrasco", en què s'alegrava de la seva mort, insultava la presidenta de la Diputació lleonesa i afirmava que "no tenia cervell" i que admirava la "punteria" de la suposada assassina perquè "ha deixat Espanya amb una mica menys de porqueria".

La lletra també diu que la gent "està escandalitzada" i "no es recorda dels desnonaments, suïcidis i retallades i abusos policials" ni tampoc "de polítics corruptes que es mereixen cinc bombes nuclears a la cara". La cançó acaba dient que "no hauria d'alegrar-me de la seva mort però me n'alegro".

El jove, que usava el pseudònim de "Zurrapa-47", va ser localitzat aquest dijous i, tot i que no va ser detingut, sí que va ser citat per la Policia Nacional com a imputat, encara que s'ha negat a declarar.

Pel que fa al vídeo -que a aquest divendres a les 11.30, en el moment de saber-se la imputació del seu autor, encara es pot veure a YouTube- té més d'11.000 visualitzacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut