Tavernes de la Valldigna

Llibertat amb càrrecs per al jove que va demanar a Twitter que es mati polítics

El jove, de 19 anys, està imputat per un presumpte delicte d'apologia per cometre assassinats

Actualitzat

El jove de 19 anys detingut a la localitat valenciana de Tavernes de la Valldigna per un presumpte delicte d'apologia per cometre assassinats ha quedat en llibertat després de ser imputat. Al seu compte de Twitter, @BouMaiTeProu, demanava que es matessin alguns polítics i mostrava la seva "conformitat" amb l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. Se li ha imposat l'obligació de comparèixer periòdicament davant del jutge. El Tribunal de Justícia del País Valencià ha comunicat la decisió a través de Twitter.

Arran de la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, el jove havia publicat diversos missatges que poden ser constitutius de delicte.

En el registre del seu habitatge, els agents de la Guàrdia Civil han confiscat material informàtic, entre el qual hi ha una torre d'ordinador, un portàtil, cinc memòries USB, tres discos durs i cinc targetes de memòria, a més del seu telèfon mòbil.

Aquesta detenció es produeix l'endemà que el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, anunciés que el seu departament i el ministeri de Justícia estudiaran com regular les xarxes socials.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut