Tito Vilanova va estar vinculat al Barça com a jugador i entrenador. (Foto: Reuters)
Futbol

El Reial Madrid i l'Espanyol mostren les seves mostres de condol cap a Tito Vilanova

El Reial Madrid i l'Espanyol també han volgut donar mostres de condol cap a Tito Vilanova, amb un comunicat al web dels respectius clubs. A més, en el cinquè partit dels quarts de final de l'Eurolliga, s'ha guardat un minut de silenci dedicat a Tito Vilanova abans que comencés el partit entre el Reial Madrid i l'Olympiacos

Actualitzat

El Reial Madrid i l'Espanyol també han volgut donar mostres de condol cap a Tito Vilanova, amb un comunicat al web dels respectius clubs. A més, a l'Eurolliga, s'ha guardat un minut de silenci dedicat a Tito Vilanova abans que comencés el partit entre el Reial Madrid i l'Olympiacos.

Florentino Pérez "És un dia d'una enorme tristesa"

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha mostrat el seu condol per la mort de l'extècnic del Barça, Tito Vilanova, als 45 anys, i ha assegurat que "és un dia d'enorme tristesa".

"Vull expressar el meu sincer condol per la mort de Tito Vilanova i transmetre, en nom del Reial Madrid, mostres de condolença, suport i estima a la seva família, al Barça, i de manera molt especial a la seva dona i als seus fills", ha assegurat Florentino Pérez en unes declaracions al web del Reial Madrid.

"Avui és un dia d'enorme tristesa per a tots els aficionats del futbol i de reconeixement a la seva trajectòria personal i professional", ha afegit Florentino Pérez.

Minut de silenci Reial Madrid-Olympiacos

En el cinquè partit dels quarts de final de l'Eurolliga, s'ha guardat un minut de silenci dedicat a Tito Vilanova abans que comencés el partit entre el Reial Madrid i l'Olympiacos.

L'Espanyol lamenta la pèrdua de Tito Vilanova

Al seu web, l'Espanyol també ha publicat un comunicat en què lamenta la mort de Tito Vilanova: "El Consell d'Administració del R. C. D. Espanyol i el conjunt de professionals de l'entitat lamenten la mort de Tito Vilanova i mostrem tot el seu suport a la seva família i amics. Tots els estaments de l'entitat expressen el més sentit condol per la pèrdua d'una persona apassionada per l'esport i que, malauradament, ens deixa massa d'hora. Descansi en pau".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut