Barcelona

Mas i Navarro descarten un acord imminent sobre BCN World

El president de la Generalitat i el líder del PSC han dinat junts aquest dijous. Han abordat diverses qüestions com la llei electoral, la situació Catalunya-Espanya i el projecte BCN World, però sense concretar-ne res. La trobada ha estat qualificada de cordial per les parts.

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder del PSC, Pere Navarro, han dinat aquest dijous en una trobada qualificada de cordial, però de la qual no ha sortit cap concreció.

Mas i Navarro han abordat diverses qüestions com la llei electoral, la situació Catalunya-Espanya, la llei de transparència i el projecte BCN World. L'ambient ha estat cordial, segons fonts de Palau i dels socialistes catalans. Tots dos s'han emplaçat a què els seus respectius partits segueixin negociant.

Sobre la construcció del macrocomplex d'oci al costat de Port Aventura, fonts pròximes al president han refredat un acord imminent, que encara s'allargaria unes setmanes. Precisament els grups de CiU i el PSC a la cambra han tingut aquest dijous una reunió sobre BCN World.   A la reunió han assistit, per part del PSC, els diputats Xavier Sabaté, Jordi Terrades i Alícia Romero, i per part del Govern i de CiU, el director de l'Institut Català del Sòl (Incasol), Damià Calvet, el diputat de CiU i alcalde de Valls (Tarragona), Albert Batet, i la directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi.

L'últim cop que Mas i Navarro es van veure va ser amb el líder del PSOE Alfredo Perez Rubalcaba el 2013. Aquesta trobada té lloc pocs dies després que Navarro es va queixar de la falta de contacte amb el president de la Generalitat.


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut