Barcelona

El constructor de l'hotel del Palau nega haver pagat 900.000 euros de comissió a Millet i Montull

Més declaracions a l'Audiència de Barcelona en relació amb el cas de l'hotel del Palau de la Música. El promotor privat que havia de construir l'hotel, Manuel Valderrama, ha negat haver pagat 900.000 euros de comissió a Fèlix Millet i Jordi Montull. Valderrama declara com a testimoni en el judici per aquest afer.

RedaccióActualitzat
Manuel Valderrama, el promotor privat de l'hotel que s'havia de fer al costat del Palau de la Música, ha negat haver pagat 900.000 euros de comissió a Fèlix Millet i Jordi Montull perquè li cedissin la propietat de les finques on s'havia de construir l'hotel. Valderrama declara aquest dilluns com a testimoni en el judici.

El projecte de l'hotel del Palau estava valorat en 15 milions d'euros. Valderrama ha dit que hi va participar perquè hi havia institucions solvents al darrere: "Veig un conveni de la Generalitat firmat per un conseller, veig un conveni firmat per l'Ajuntament, veig que estic parlant amb el Palau, que és un representant de la societat civil catalana important, i veig un conveni del qual estic parlant amb els germans de La Salle, que crec que és una gent important. Per tant, tot això em dóna confiança i em fico en el projecte de ple".

El promotor d'Olivia Hotels també ha declarat que la cessió de la propietat es va firmar el 2007, però, tot i que en aquell moment encara no pot construir l'hotel, va començar a fer les obres de millora a l'interior de l'escola La Salle en aquelles finques per anar avançant i perquè així l'hi van demanar els propietaris del centre.

El judici sobre el cas de l'hotel del Palau va començar la setmana passada amb la declaració de sis acusats, entre ells els principals implicats, Fèlix Millet i Jaume Montull, i també d'alguns testimonis.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut