Barcelona

L'alerta per forts vents es manté aquest dimarts

Les ratxes poden ser de moderades a fortes a l'oest i nord-oest i molt fortes al Pirineu i el prelitoral de Tarragona. Protecció Civil recomana extremar les precaucions tant en la conducció com si ens trobem al carrer. També continua activat en fase de prealerta el pla NEUCAT per nevades a partir dels 900 metres a la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça.

RedaccióActualitzat

El vent continuarà aquest dimarts bufant amb força en algunes zones del territori. Per això, Protecció Civil manté activada en fase d'alerta el pla PROCICAT. Les ratxes poden ser de moderades a fortes a l'oest i nord-oest i molt fortes al Pirineu i el prelitoral de Tarragona. A l'interior i sud de Girona, el vent bufarà de fluix a moderat.

També continua activat en fase de prealerta el pla NEUCAT per nevades a cota 900 metres a les comarques de la Vall d'Aran, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça. Es recomana estar especialment atents a les indicacions del Servei Català de Trànsit i conduir amb molta precaució.

Protecció Civil recomana extremar les precaucions tant en la conducció com si ens trobem al carrer. També indiquen que cal estar especialment atents a les decoracions de Carnestoltes que puguin quedar inestables pel fort vent. Allà on bufi el vent també recomanen recollir tendals i retirar elements no fixats en balcons, façanes i terrats.

Des del Twitter del Servei Català de Trànsit es donen algun consells als conductors:
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut