Melilla

Un centenar de subsaharians entren a Melilla en un nou assalt massiu a la tanca

Segons fonts de la Guàrdia Civil, l'assalt ha passat cap a les 9 del matí i ha estat molt violent, tant que les forces de seguretat marroquines s'han vist obligades a refugiar-se entre les dues tanques que separen Melilla del Marroc.

RedaccióActualitzat

Un centenar d'immigrants subsaharians han aconseguit entrar a Melilla després d'un nou assalt massiu a la tanca que fa frontera amb el Marroc que ha estat protagonitzat per unes 500 persones.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, l'assalt ha passat cap a les 9 del matí i ha estat "molt violent", ja que els immigrants han usat pedres i pals per intentar accedir a la ciutat autònoma. L'assalt ha tingut lloc a la zona compresa entre la Vaguada Linares i Río Nano.

La violència dels immigrants, que s'han dividit en dos grups, ha fet necessari que la Guàrdia Civil hagués d'auxiliar les forces de seguretat marroquines, que s'han vist obligades a refugiar-se entre les dues tanques que separen Melilla del Marroc.

De moment, es desconeix el nombre de ferits que hi ha hagut, una informació que la delegació del govern està recollint.

Es tracta del segon assalt massiu que es produeix en una setmana, després que dilluns passat uns 150 immigrants ja van aconseguir entrar a Melilla. L'extrema pressió migratòria que viu la ciutat en els últims mesos manté en alerta constant les forces i cossos de seguretat de l'Estat i té col·lapsat el Centre d'Estada Temporal d'Immigrants (CETI), que es troba per sobre del doble de la seva capacitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut