Barcelona

Mor el conductor d'un cotxe que ha xocat contra un mur a Barcelona

La víctima és una home de 37 anys. L'accident ha passat a primera hora del matí quan, per causes que ara s'estan investigant, l'home ha xocat contra mur, a Via Augusta amb Aribau, a l'altura de Via Augusta, 142. L'home ha estat traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort.

RedaccióActualitzat

Accident mortal de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi, a Barcelona. La víctima és un home de 37 anys que ha xocat amb un mur per causes que ara s'estan investigant.

L'accident ha passat a les 7.15 h del matí quan l'home ha xocat contra un mur, a Via Augusta amb Aribau, a l'altura de Via Augusta, 142. La víctima ha quedat atrapada dins del vehicle. Els bombers han aconseguit rescatar-lo i l'han traslladat a l'Hospital Clínic, on finalment ha mort.

La víctima de l'accident, de nacionalitat russa, no tenia familiars a Espanya, per la qual cosa s'ha avisat el consolat rus a Barcelona.

La Guàrdia Urbana, una dotació de Bombers, que ha efectuat l'excarceració, i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc de l'accident.
Anar al contingut