Palma

Publiquen un vídeo de la declaració de la Infanta en què assegura que sabia què feia el seu marit però no l'institut Nóos

Després d'haver publicat una fotografia de la filla del rei declarant davant el jutge Castro, avui l'edició digital del diari "El Mundo" en difon un vídeo. S'hi pot sentir la infanta Cristina assegurant que sabia què feia el seu marit però no l'institut Nóos.

RedaccióActualitzat

La infanta Cristina va assegurar, dissabte, davant del jutge Castro, que sabia el que feia el seu marit, Iñaki Urdangarin, però no l'Institut Nóos. És una de les poques afirmacions que va fer la filla del rei, que va dedicar a seva declaració a negar-ho tot o dir que no ho recordava.

Així es pot comprovar en una gravació a la qual ha tingut accés el diari "El Mundo" i que ha penjat al seu diari digital.

Es tracta d'una gravació de 5 minuts, en què se sent més el soroll de les protestes al carrer que les paraules del jutge i la infanta. No es tracta d'una gravació oficial. Està feta amb un aparell electrònic des d'un cantó de la sala, malgrat que el jutge havia prohibit l'entrada de mòbils o tauletes als jutjats el dia de la declaració de la infanta Cristina.

De fet, el contingut de la declaració ni tan sols es va gravar en vídeo, sinó que només es va enregistrar en àudio. Ja ahir el mateix diari va publicar una fotografia de la filla del rei declarant i el jutge Castro va ordenar obrir una investigació per determinar l'origen de la imatge.

A Castro li sembla "una cosa inqualificable" i ha avisat que té "sospites" de qui va poder ser l'autor de l'esmentada gravació, però que no pot revelar res sobre això.

La infanta Cristina va declarar com a imputada en el "cas Nóos". Era membre de la Junta Directiva d'aquest Institut que es va apropiar de 6 milions d'euros de diner públic.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut