Barcelona

Mor als 35 anys, víctima d'un càncer, la periodista Tatiana Sisquella

La periodista, de 35 anys, ha mort aquest dijous, després de set anys de lluita contra el càncer. Dirigia i presentava el programa "La tribu", a Catalunya Ràdio, i era col·laboradora de TV3. Els funerals seran dissabte, a Barcelona, en una cerimònia oberta a tothom.

RedaccióActualitzat

La periodista Tatiana Sisquella ha mort aquest dijous, als 35 anys, a causa d'un càncer contra el qual feia set anys que lluitava. Era la veu de "La tribu", de Catalunya Ràdio. Dirigia i presentava el programa des de feia dues temporades, però, a causa de la malaltia que tenia, aquesta temporada va haver de deixar l'espai en mans dels seus col·laboradors, encapçalats per Xavi Rosiñol.

"La tribu" era el seu projecte i el tarannà que s'hi respirava era la seva essència: energia, frescor, optimisme i proximitat. Catalunya Ràdio i l'equip del programa "La tribu" han obert un espai al seu web perquè tothom qui vulgui hi pugui deixar un missatge de condolAquest divendres li han dedicat un programa especial.

La Tati, com la coneixien els més pròxims, va començar treballant a Barça TV, però va ser la ràdio el que la va captivar. Va ser veu de referència a diversos programes de RAC1 i actualment treballava a Catalunya Ràdio, on també havia conduït i dirigit "El suplement" del cap de setmana. També escrivia una columna els dissabtes al diari "Ara".

Tatiana Sisquella va ser, a més de dona de ràdio, una cara visible a TV3, i va simultaniejar les dues feines. Amb una empatia especial cap a entrevistats i espectadors, la vam poder veure per primer cop presentant "Sexes en guerra", un programa setmanal que pretenia esbrinar les diferències entre homes i dones. Van seguir "Passat particular" i, aquesta mateixa temporada, "Summa positiva", un programa dedicat als grans temes de la vida, com la família, els sotracs emocionals, els conflictes, i els bons i els mals moments.

Enamorada de la vida, mai es va cansar de lluitar i va participar en programes de testimonis per explicar l'experiència personal d'aquest càncer que finalment se l'ha endut. Els funerals seran dissabte, a un quart d'una, al Tanatori de Collserola, a Barcelona, amb una cerimònia oberta a tothom.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut