Gavà

Un veí de Gavà de 28 anys mor d'una punyalada al mig del carrer

Els fets han passat cap a les tres de la matinada al carrer Mare de Déu dels Dolors. L'home hauria estat apunyalat al mig del carrer després de sortir d'un bar, segons alguns veïns. Tot i que els metges del SEM hi han arribat molt ràpid, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

RedaccióActualitzat
Un veí de Gavà de 28 anys ha mort per una ferida d'arma blanca aquesta matinada al centre de Gavà. Els fets ha passat cap a les tres al carrer Mare de Déu dels Dolors. L'home hauria estat apunyalat al mig del carrer després de sortir d'un bar, segons alguns veïns. Tot i que els metges del SEM hi han arribat molt ràpid, no han pogut fer res per salvar-li la vida. Aquest migdia, els veïns han trobat una pistola molt a prop del lloc dels fets.

Encara es desconeixen les circumstàncies del crim, però ha transcendit que el jove va ser vist poca estona abans de morir en un bar proper, que freqüentava, i que ha estat precintat. Una de les hipòtesis és que allà hi podria haver hagut una discussió, que el noi s'hauria escapat carrer avall i que uns cinquanta metres més enllà hi hauria hagut l'agressió mortal.

Una altra hipòtesi és la del robatori, ja que, segons els veïns, el noi treballava esporàdicament en dos bars de la zona i acostumava a tancar els locals i recollir la caixa de la jornada. La policia ha precintat el carrer, els cotxes que hi havia aparcats i uns contenidors propers per si el presumpte agressor hi hagués llançat l'arma homicida. La investigació està sota secret de sumari, però encara no hi ha cap detingut.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut