El detingut sortint del jutjat de Cervera.
El detingut sortint del jutjat de Cervera.
Tàrrega

La noia de 14 anys que van matar a Tàrrega va rebre més de 20 ganivetades, segons el sumari

Aixequen el secret de sumari del cas d'Alba Martí, segons ha pogut saber TV3. Aquesta noia de 14 anys va morir fa tres mesos a Tàrrega a mans, presumptament, del seu excompany, de 18 anys. El sumari diu que la noia va rebre més de vint ganivetades. Ara, el jutge ha de notificar al detingut de què se l'acusa, possiblement d'assassinat.

RedaccióActualitzat

Segons ha pogut saber TV3, el jutge ha aixecat el secret de sumari del cas d'Alba Martí, la noia de 14 anys que va morir presumptament a mans del seu excompany, de 18 anys, l'octubre passat a Tàrrega, a l'Urgell. El sumari assenyala que la noia va rebre més de vint ganivetades. Ara, el jutge ha de notificar al detingut de què se l'acusa, possiblement d'assassinat. Per fer-ho tindrà en compte dues circumstàncies agreujants: la preparació i l'acarnissament. El detingut va ser traslladat de la presó de Ponent al Centre Penitenciari de Joves de la Roca del Vallès per les amenaces que va rebre d'altres reclusos.

Aquest cas va commocionar Tàrrega. El funeral que es va fer a la parròquia de Santa Maria de l'Alba va reunir un miler de persones. Fora de l'església, a la plaça Major, es van concentrar companys d'estudis de la víctima. En una pancarta de rebuig a la violència de gènere s'hi podia llegir: "Quan maltractes una dona deixes de ser un home. Quan la sang és d'una dona maltractada la ferida és de tots."

Anar al contingut