Els fets van passar a les 18.40 d'aquest dimarts al carrer Mirallers. (Foto: ACN)
Els fets van passar a les 18.40 d'aquest dimarts al carrer Mirallers. (Foto: ACN)
Barcelona

Els Mossos investiguen l'apunyalament de dos homes al barri de la Ribera de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament de dos homes al barri de la Ribera de Barcelona. Un dels dos homes ha mort i l'altre ha resultat ferit. Els fets han passat prop del museu Picasso i la basílica de Santa Maria del Mar. Segons alguns testimonis, un jove hauria degollat un home que el volia aturar després de ferir-ne un altre.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquatra investiguen l'apunyalament de dos homes al barri de la Ribera de Barcelona. Un dels dos homes ha mort i l'altre ha resultat ferit. Els fets han passat cap a les set d'aquest dimarts a la tarda prop del museu Picasso i la basílica de Santa Maria del Mar.

L'agressor primer hauria atacat un home al carrer Barra de Ferro i l'hauria ferit al coll. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques, l'home ha estat traslladat a l'Hospital Clínic i la seva vida no corre perill. En la seva fugida, el jove ha agredit mortalment un altre home de 67 anys al carrer Brosolí quan intentava retenir-lo. Segons alguns testimonis, la víctima ha mort degollada.

Fonts policials han explicat que alguns testimonis han facilitat una descripció del presumpte agressor. En un primer moment, la policia ha detingut un possible sospitós, però finalment han descartat que hi estigués implicat. Es desconeix encara què ha motivat els atacs.

El cas ha quedat sota secret de sumari.

 

 

Anar al contingut