Barcelona

Quatre persones mortes, tres d'elles catalanes, en un accident de trànsit al Brasil

Les víctimes circulaven en un cotxe que ha xocat frontalment amb un camió.

RedaccióActualitzat

Quatre persones, tres d'elles catalanes, han mort aquest divendres en un accident de trànsit al Brasil. El sinistre s'ha produït en una carretera de l'estat de l'Espiríto Santo, al sud-est del país, quan el vehicle en què circulaven feia un avançament i ha xocat frontalment amb un camió que anava en sentit contrari.

Tres de les víctimes mortals són gironines: Lluis R. B., de 35 anys; Sara M. R., de 29 i Arnau F. F., de 34 anys. La quarta víctima és Alma B.K.N., de 29 anys, que havia estudiat a la Universitat de Girona i tenia doble nacionalitat, espanyola i brasilera.

L'accident ha passat a dos quarts d'onze del matí, al quilòmetre 42 de la carretera federal BR-101, que recorre part de la costa brasilera. Segons han informat diversos mitjans locals, el sinistre ha passat a l'altura del municipi de Conceição da Barra. Les quatre víctimes viatjaven en un cotxe llogat que, en fer un avançament, ha xocat frontalment contra un camió. El camioner, que ha resultat ferit lleu, ha donat negatiu a la prova d'alcoholèmia.


 

Anar al contingut