Pas de vianants on va tenir lloc l'accident.
Pas de vianants on va tenir lloc l'accident.
Alcorcón

Dimiteix una regidora del PP d'Alcorcón després d'atropellar una dona quan conduïa sota els efectes de l'alcohol

La dona, de 78 anys, va resultar ferida i continua ingressada a l'hospital en estat greu. En el moment de l'accident, María Pilar Araque triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa. S'enfronta a una pena de fins a sis mesos de presó i una multa mínima de 600 euros.

RedaccióActualitzat

La regidora de Serveis Socials de l'ajuntament madrileny d'Alcorcón ha presentat la dimissió. María Pilar Araque ho ha fet després que dimarts va atropellar una dona de 78 anys, quan conduïa sota els efectes de l'alcohol. L'alcalde li ha acceptat la dimissió.

La regidora del PP va donar a la prova d'alcoholèmia una taxa de 0,70 mil·ligrams quan el límit legal és de 0,25. Va ser detinguda la nit de Nadal i va quedar en llibertat amb càrrecs unes hores després. Ara podria enfrontar-se a una pena de presó d'entre tres i sis mesos, una multa mínima de 600 euros i la retirada del carnet de conduir durant un any. La víctima de l'atropellament continua ingressada a l'hospital en estat greu.

El PSOE ha criticat la incoherència d'Araque, ja que la regidora va retuitejar una piulada de l'Ajuntament on es podia llegir: "A #Alcorcón, premiem la responsabilitat al volant. Si beus, no condueixis. #AlcorcónSeguro".

UPyD ha afirmat que és el mínim que es podia fer quan a un càrrec públic "se li imputen dos delictes tan greus" com lesions i anar en contra de la seguretat viària.

 

Anar al contingut