El primer secretari del PSC, Pere Navarro.
El primer secretari del PSC, Pere Navarro.
Barcelona

Plega el gestor del Twitter de Pere Navarro que va fer la piulada ofensiva sobre l'entrevista a #presidentMasTV3

El tuit va ser esborrat de seguida i a continuació, des del mateix compte de Pere Navarro, es va fer un altre tuit assegurant que algú havia fet servir il·legítimament el seu compte per fer una piulada falsa.

RedaccióActualitzat

L'entrevista al president de la Generalitat que TV3 va emetre ahir després del "TN vespre" va provocar molta activitat a Twitter. Però d'entre els prop de 30.000 tuits que es van fer amb el "hashtag" #presidenMasTV3, n'hi ha un que va destacar sobre els altres, tot i que va estar només uns segons visible, abans que algú l'esborrés.

És el que es va enviar des del compte del líder del PSC, Pere Navarro, a les 22.43: "Perdoneu, però és que era obligatori veure l'entrevista a #presidentMasTV3? Em vindran a buscar els Mossos per deslleial o algo? Quin borreguisme",

El tuit va ser esborrat de seguida i, a continuació, des del mateix compte de Pere Navarro, es va fer un altre tuit assegurant que algú havia fet servir il·legítimament el seu compte per fer una piulada falsa.

Ara aquest algú s'ha convertit en la primera víctima d'aquesta relliscada. El PSC, a través d'un comunicat, ha anunciat la dimissió d'una persona de l'equip 2.0 del partit. El comunicat assegura que aquesta persona, "que s'ocupa, entre altres tasques, del compte a les xarxes socials del primer secretari del PSC, ha reconegut que anit va cometre un error i va utilitzar el compte de Twitter de Pere Navarro de manera no autoritzada i, per tant, il·legítima".

Pere Navarro aprofita el mateix comunicat per demanar excuses per un tuit "que considera absolutament fora de lloc" tant als usuaris de les xarxes socials com als espectadors de TV3 que ahir van seguir l'entrevista. Poc després, Navarro ha repetit les disculpes des del seu compte de Twitter.

Anar al contingut