Les Llosses

Mor un matrimoni i els seus dos fills en sortir de la via el vehicle en què viatjaven i caure al riu Ter

Segons les primeres informacions, les víctimes eren d'Aiguafreda i es dirigien a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit de futbol amb la Unió Esportiva Aiguafreda.

RedaccióActualitzat

Accident mortal a la C-17, a prop de Ripoll. Una furgoneta mixta amb quatre ocupants -dos d'ells nens de 7 i 9 anys- ha sortit de la via i s'ha precipitat al riu Ter al terme municipal de Les Llosses cap a dos quarts d'una del migdia, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els Bombers treballen per rescatar els cossos de les persones que viatjaven al vehicle, que ha caigut a l'aigua per causes que encara es desconeixen. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha hagut d'atendre tres persones més, afectades d'hipotèrmia perquè s'han tirat al riu per intentar auxiliar els accidentats. Finalment, han estat traslladats a un centre sanitari de Campdevànol.

Les quatre víctimes eren membres d'una mateixa família d'Aiguafreda, i es dirigien a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit de futbol amb la Unió Esportiva Aiguafreda.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l'accident. Investiguen la zona on ha bolcat la furgoneta i les marques que ha deixat a terra. També han interrogat els testimonis del sinistre.

L'accident ha passat en una carretera amb dos carrils, un per cada sentit de la circulació, que s'ha tancat totalment al trànsit per permetre la intervenció dels equips d'emergències, la qual cosa ha provocat quilòmetres de congestió. A les 13.40 hores, s'ha reobert a la circulació un dels dos carrils de la C-17, i s'hi està donant pas alternatiu als vehicles, tot i que continuen les retencions.

L'accident ha mobilitzat vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut