Barcelona

Navarro assisteix, amb PPC i C's, a l'acte de la delegació del govern espanyol per commemorar la Constitució

Navarro, que l'any passat no va assistir a l'acte, ha insistit a reclamar una reforma profunda de la Carta Magna i ha assegurat que "no es defensa usant-la com a arma". Sánchez-Camacho i Rivera s'han mostrat contents que el líder dels socialistes catalans s'hagi sumat a aquest acte, però li han retret que, per contra, hagi decidit no assistir a la manifestació del dia de la Constitució, convocada per la plataforma Som Catalunya, Somos España.

RedaccióActualitzat
El líder del PSC, Pere Navarro, ha assistit, juntament amb el PP i Ciutadans, a la recepció organitzada per la delegació del govern espanyol a Catalunya per commemorar el 35è aniversari de la Constitució Espanyola. Navarro, que l'any passat no va assistir a l'acte, ha insistit a reclamar una reforma profunda de la Carta Magna i ha assegurat que "no es defensa usant-la com a arma".

Els líders del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i de Ciutadans, Albert Rivera, s'han mostrat contents que el líder dels socialistes catalans s'hagi sumat a aquest acte, però li han retret que, per contra, hagi decidit no assistir a la manifestació del dia de la Constitució, convocada per la plataforma Som Catalunya, Somos España.

Per la seva banda, la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna, ha fet una defensa aferrissada del marc constitucional. Segons De Luna, el principal repte actual és "la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball" i "no admet cortines de fum o improvisacions", ha dit en referència al debat sobiranista. "La Constitució és la màxima garantia perquè la llibertat sigui real i per a tots; llibertat que només ho és si s'exerceix dins del marc legal, que és la nostra Carta Magna", ha reblat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut