El Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca.
El Centre d'Internament d'Estrangers de la Zona Franca.
Barcelona

Mor un intern del centre d'estrangers de la Zona Franca de Barcelona

L'home, de 42 anys i nacionalitat armènia, s'hauria penjat amb els cordons de les sabates a l'habitació on s'estava. La víctima estava pendent que l'expulsessin al seu país, ja que tenia antecedents per robatori amb violència. El jutjat de guàrdia ha obert una investigació sobre aquest cas.

RedaccióActualitzat

Un intern del centre d'internament d'estrangers de la Zona Franca de Barcelona ha aparegut mort aquesta matinada, segons ha informat la policia espanyola. L'home, de 42 anys i nacionalitat armènia, s'hauria penjat amb els cordons de les sabates a l'habitació on s'estava. Els fets han passat cap a les tres de la matinada. Mitja hora abans els policies que feien la ronda de vigilància han parlat amb l'intern sense detectar res estrany. En la següent ronda se n'han adonat que s'havia penjat, l'han baixat ràpidament, però no l'han pogut reanimar.

La víctima estava pendent que l'expulsessin al seu país, ja que tenia antecedents per robatori amb violència. Segons ha explicat la policia, es va separar l'intern en una habitació individual perquè havia provocat situacions conflictives amb la resta de companys durant els 12 dies que havia passat al centre.

El jutjat de guàrdia ha obert una investigació sobre aquest cas.

Anar al contingut