Fabra, en la inauguració del nou Museu Valencià del Joguet, a Ibi.
Fabra, en la inauguració del nou Museu Valencià del Joguet, a Ibi.
Ibi

Fabra lamenta "la situació de les 1.800 famílies" afectades pel tancament de RTVV però diu que "governar és prendre decisions difícils"

"Lamento la situació de les 1.800 famílies, però s'ha de prioritzar" ha dit en al·lusió a tots els treballadors de RTVV que avui han perdut definitivament la seva feina.

RedaccióActualitzat

"La decisió més difícil". D'aquesta manera ha qualificat el president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, la seva decisió de tancar la Radiotelevisió Valenciana. Fabra ha fet aquestes declaracions des d'Ibi, a Alacant, on de manera excepcional ha reunit avui el seu govern i on ha inaugurat la nova seu del museu de la joguina valencià. Allà l'esperaven centenars de persones que s'hi han concentrat en suport als treballadors de la RTVV i que l'han rebut i acomiadat amb crits i pancartes.

"Governar és prendre decisions difícils", ha respost en ser preguntat per una periodista de RTVV si la televisió autonòmica valenciana era "una joguina" per al seu govern. "Amb els diners de tots s'ha de fer la millor gestió possible", ha afegit.

"Lamento la situació de les 1.800 famílies, però s'ha de prioritzar" ha dit en al·lusió a tots els treballadors de RTVV que avui han perdut definitivament la seva feina, i ha afegit que durant el govern socialista de José Luis Rodríguez Zapatero "van haver-hi moltes més famílies que es van quedar sense feina", a les quals el govern valencià, ha afegit, també dóna tot el seu suport.

Anar al contingut