Madrid

Duran titlla d'"impresentable" el to utilitzat contra Rato al Parlament

Duran ha lamentat la intervenció del diputat de la CUP, David Fernández, i sobretot "les seves formes" en el tracte, que ha qualificat d'"inacceptable", que va dispensar a l'expresident de Bankia durant la seva compareixença a la comissió d'investigació de les caixes d'estalvis al Parlament.

RedaccióActualitzat

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida ha lamentat la intervenció del diputat de la CUP, David Fernández, i sobretot "les seves formes" coincidint amb el president del Congrés dels Diputats, Jesús Posada, que ha dit que la compareixença li va fer mal efecte.

Pels passadissos del Congrés es comentava aquest dimarts al matí l'actitud del diputat de la CUP durant la compareixença de l'expresident de Bankia, Rodrigo Rato a la comissió d'investigació de les caixes d'estalvis al Parlament. Fernández no només va fer el gest de llançar-li una sandàlia a Rato sinó que també el va avisar que "l'esperava l'infern".

En aquest sentit, el líder d'Unió ha considerat que a l'independentista "el van perdre la manera en què es va manifestar". "És una manca de respecte. I no només a Rato, que no tenia cap obligació d'acudir al Parlament. Pel simple fet d'acudir s'ha de tenir un respecte i unes maneres parlamentàries", ha dit. El to utilitzat contra Rato al Parlament, ha assegurat, és "impresentable".

A més, Duran i Lleida ha explicat que, al seu parer, la intervenció de Fernández va suposar també una falta de "respecte a l'estat de dret". "Amb aquests insults, es trenca la presumpció d'innocència del senyor Rato, que potser serà culpable, no ho sé, però serà la justícia i no el senyor David Fernández qui ho digui", ha conclòs.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut