Vilopriu

S'aixeca el confinament als veïns de Vilopriu, Jafre, Colomers i Foixà arran del foc al Baix Empordà

Desenes de persones de Foixà i Colomers han hagut de passar la nit fora de casa i els veïns d'aquests municipis, com també els de Vilopriu i Jafre, s'han vist envoltats per les flames i s'han cremat dos pallers. No hi ha hagut, però, danys personals. Aquest dimarts el transport escolar ha quedat suspès en aquesta zona del Baix Empordà per facilitar el treball i la mobilitat dels bombers per diverses carreteres locals.

RedaccióActualitzat

Desenes de persones dels municipis de Foixà i Colomers han hagut de passar la nit fora de casa arran de l'incendi que, des de dilluns a la tarda, crema sense control al Baix Empordà. Molts han estat acollits en cases de familiars, però una vintena han passat la nit al pavelló esportiu de Sant Jordi Desvalls. Els veïns de Foixà que han hagut d'abandonar casa seva els han portat al centre cultural del poble, on se'ls ha acollit amb mantes, estufes, gandules, menjar i beure.

Per la seva banda, els veïns de Vilopriu, Jafre, Colomers i Foixà han estat confinats a casa seva durant tota la nit i part del matí. Les autoritats han aixecat el confinament, però demanen als veïns que evitin els desplaçaments si no són del tot necessaris. Tots quatre municipis s'han vist envoltats per les flames i el foc. No hi ha hagut, però, danys personals. Pel que fa a danys materials, no hi ha habitatges afectats, però s'han cremat dos pallers.

Aquest dimarts el transport escolar ha quedat suspès en aquesta zona del Baix Empordà per facilitar el treball i la mobilitat dels bombers per diverses carreteres locals, algunes de les quals estan tallades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut