Barcelona

El Parlament aprova per unanimitat que Espadaler hi comparegui pel "cas Raval"

La del PSC també demana que el conseller expliqui "els problemes d'Interior, la política de seguretat i les últimes actuacions policials". Els grups han demanat repetidament la destitució del director general dels Mossos, Manel Prat, i ICV-EUiA i PPC han avançat que, si no ho fa, podrien sol·licitar la reprovació d'Espadaler.

RedaccióActualitzat
El conseller d'Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, compareixerà al Parlament per explicar l'actuació dels Mossos d'Esquadra en relació amb el cas de la mort de l'empresari Juan Andrés Benítez al barri del Raval de Barcelona l'octubre passat. La Comissió d'Interior del Parlament ha aprovat per unanimitat les peticions de compareixença que havien presentat PSC, PP, ICV-EUiA i C's.

La del PSC també demana que el conseller expliqui "els problemes d'Interior, la política de seguretat i les darreres actuacions policials". Els grups han demanat repetidament la destitució del director general dels Mossos, Manel Prat, i ICV-EUiA i PPC han avançat que, si no ho fa, podrien sol·licitar la reprovació d'Espadaler.

De moment no hi ha data per a la compareixença, una compareixença que el mateix Espadaler també havia sol·licitat. L'oposició, però, l'ha criticat per fer-ho, ja que considera que ho va demanar en veure que el Parlament el forçaria a comparèixer.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut