Barcelona

El director de la saga Pokémon assegura que continua creant per treure al mercat noves edicions de l'exitós videojoc

Junichi Masuda, el director de l'exitós videojoc, ha estat l'estrella de l'última jornada del Saló del Manga.

TV3 / RedaccióActualitzat

No li cal haver sortit a cap pel·lícula, fer la cançó de l'estiu o marcar el gol de cap final. Junichi Masuda és dels pocs aclamats per estar al darrere. Al darrere, però, del videojoc més venut de la història: 245 milions d'unitats des de la seva aparició l'any 96, de les quals 7,2 milions a Espanya. Tot un fenomen arreu del món que després s'ha convertit en sèrie animada i una pel·lícula i que ha seduït nens i joves de més d'una generació.

El cervell de Pokémon, dissenyador, compositor, productor i director del joc japonès, ha presentat aquest diumenge al Saló del Manga les noves entregues de la sèrie, l'X i l'Y. Centenars de seguidors han fet cua durant hores per tenir un autògraf seu.

Davant d'aquesta expectació, Masuda assegura sentir el pes de la responsabilitat, però sobretot la satisfacció i un sentiment d'agraïment cap als fans perquè s'estan divertint amb el que ell ha creat.

Les noves entregues fomenten el joc en línia en equip però encara conserven la competitivitat individual que ha fet enganxar-se a les consoles milions de joves a tot el món i els ha convertit en jugadors molt més solvents que el propi Masuda, un home per qui jugar amb la consola és gran part de la seva feina.          

Un videojoc molt mental i només apte per qui estigui disposat a entomar una ingent quantitat d'estímuls per segon.

Masuda pronostica que els videojocs de Pokémon continuaran tenint noves edicions. Ell treballa "constantment en noves idees" esperant que la reacció dels seguidors sigui positiva per continuar creant.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut