Una cinta de la Guàrdia Urbana de Figueres acordona el lloc dels fets.
El tiroteig va tenir lloc a l'exterior del cementiri de Figueres després que dues famílies s'hi van iniciar discutir.
Figueres

Els Mossos mantenen un dispositiu de seguretat a Figueres per evitar represàlies després del crim del cementiri

Els Mossos d'Esquadra mantenen controls de seguretat al barri de Sant Joan, on viu la família de l'autor del crim, i a les carreteres d'accés al municipi després de la mort a trets d'un home. Tres persones, entre elles el pistoler, han estat detingudes.

RedaccióActualitzat

Els Mossos mantenen un dispositiu de seguretat al barri de Sant Joan, a Figueres, i a les carreteres d'accés al municipi per evitar represàlies després que aquest divendres una baralla entre dues famílies va acabar amb un home mort a trets i tres detinguts.

A Sant Joan hi viu un dels clans implicats i des de l'incident s'hi manté un dispositiu per evitar atacs als familiars dels autors del crim. La prioritat és controlar la possible arribada de membres del clan de l'home mort, que viuen al sud de França, i evitar una possible venjança. Els controls es mantindran durant el cap de setmana.

L'autor dels trets va ser detingut per la policia local després del tiroteig, que va passar a fora del cementiri de la capital empordanesa. La discussió entre famílies havia començat poc abans a dins del recinte i va anar pujant de to fins que dos dels homes que discutien van ser expulsats del cementiri pels mateixos familiars. Una vegada fora van continuar discutint i un d'ells va matar a l'altre amb una arma curta, que després va lliurar.

A la tarda es van detenir dues persones més en els registres realitzats al barri de Sant Joan: un home que presumptament portava una arma sense llicència i una dona per un presumpte delicte de conducció temerària.
Anar al contingut