Característics llaços roses de la lluita contra el càncer de mama al Twitter.
L'AECC ha fet una crida per recollir totes les imatges d'aquesta "Nit màgica".
Barcelona

El món virtual també es tenyeix de rosa contra el càncer de mama

RedaccióActualitzat

"Posa't aquesta foto com a perfil i passa-ho!". Aquest missatge, acompanyat d'un característic llaç rosa, ha circulat aquests dies entre els usuaris del WhatsApp. En els cercadors d'internet també apareixen nombroses pàgines des de les quals es poden descarregar diferents imatges amb llaços roses. Tot plegat, amb l'objectiu de pintar de rosa el món virtual, coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

El rosa també tenyeix les ciutats

Emblemàtics edificis i monuments de ciutats i municipis també han tenyit la seva façana amb el color característic d'aquesta lluita. A Barcelona, a les vuit del vespre de divendres, la Sagrada Família, l'ajuntament de Barcelona, la Generalitat, la Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Palau Robert, la Font del Passeig de Gràcia, el Palauet Living, el Círculo Ecuestre, la Fundació Suñol, l'estadi del RCD Espanyol, el Hard Rock Cafe, el Centre de Diagnòstic Dr. Manchón i els hotels Abac i Majestic es van vestir de rosa en resposta a la crida de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que, amb aquesta acció, pretén sensibilitzar la població davant el tumor maligne de major incidència entre la població femenina. Concretament, del fet que una de cada vuit dones desenvoluparà un càncer de mama al llarg de la vida i que el diagnòstic precoç és la millor arma per combatre'l.

L'AECC ha fet una crida per recollir totes les imatges d'aquesta "Nit màgica". També hi pots participar tuitejant-les al 324.cat.

 

 

 

Anar al contingut