Imatge de la planta de Panrico a Santa Perpètua de Mogoda. (Foto: ACN)
L'empresa havia ofert un calendari per pagar el que deu als treballadors. (Foto: ACN)
Santa Perpètua de Mogoda

L'empresa Panrico deixa de pagar les nòmines als treballadors en el marc d'un pla d'ajustos

Panrico suspèn temporalment el pagament de nòmines als seus empleats. La mesura afecta tots els treballadors i s'emmarca en un pla d'ajustos per buscar la viabilitat de l'empresa. Els sindicats volen reunir-se amb la direcció perquè creuen que hi haurà una nova rebaixa de sous.

RedaccióActualitzat
Els sindicats demanen una reunió amb la direcció de Panrico, després que ha suspès temporalment i per sorpresa el pagament de les nòmines als seus treballadors. Leonardo Rodríguez, de la UGT, ha assegurat a Catalunya Informació que temen que el pla de viabilitat que elabora l'empresa comporti noves retallades de sous: "Per al 2013 ens abaixen els salaris entre un 12 i un 18% i ara pretenen fer un pla de viabilitat que anirà pel mateix camí. Per tant, volen fer un altre cop una rebaixa salarial."

Panrico té uns 350 treballadors a Catalunya, que, segons la UGT, són conscients de la baixada de vendes provocada per la crisi i també per la competència que suposen les marques blanques, molt més econòmiques que els productes tradicionals de la marca, com ara el dònut.

La direcció de Panrico s'ha limitat a fer un comunicat intern per als seus treballadors per informar-los que la suspensió és temporal, que afecta tots els nivells de treballadors i que es mantenen els compromisos amb els proveïdors. A més, també s'indica que es continuarà aplicant el pla d'ajustos per aconseguir la viabilitat de l'empresa.
Anar al contingut