El 324.cat vol les vostres fotos de la Via Catalana

Envieu-nos les vostres fotografies de la Via Catalana a través d'Instagram i les ensenyarem al web i a l'especial de TV3. No us oblideu posar l'etiqueta #ViaCatalanaTV3

RedaccióActualitzat
Aquest any l'especial informatiu de l'11 de setembre del 324.cat necessita la col·laboració dels nostres lectors. En concret, volem que ens envieu les vostres fotografies de la Via Catalana per poder publicar-les a la web i ensenyar-les, també, al programa especial de TV3. Les imatges s'han d'enviar a través de l'aplicació per mòbils d'Instagram amb l'etiqueta #ViaCatalanaTV3.
 
Amb les imatges que ens arribin, el 324.cat i TV3 ompliran de fotografies un mapa del recorregut que, de sud a nord, seguirà la Via Catalana.
 
A més, també ens interessa la vostra opinió. Ens la podeu fer arribar a través de Twitter amb l'etiqueta #ViaCatalanaTV3. Tots els tuits es publicaran al 324.cat i una àmplia selecció apareixerà sobreimpresa al llarg del programa especial sobre la Via Catalana que emetrà TV3 a partir de les quatre de la tarda. 
 
A la web, a més, mostrarem informació sobre el volum de tuits que es van generant al llarg del dia, les paraules que més apareixen a les converses i les frases que obtenen més ressó.
 
D'altra banda, com cada any, el 324.cat publica un especial informatiu sobre la Diada. En aquest espai es mostren un conjunt d'articles d'anàlisi dels nostres periodistes de tele, ràdio i web, sobre els trets més destacats de la celebració d'enguany.
Anar al contingut