El primer ministre britànic, sortint del número 10 de Downing Street per dirigir-se al Parlament. (Foto: Reuters)
El primer ministre britànic, David Cameron. (Foto: Reuters)
San Petersburg

Cameron assegura tenir una nova prova d'ús de gas sarín a Síria

El primer ministre britànic, David Cameron, ha assegurat que disposa d'una nova prova de la utilització d'armes químiques a Síria, en concret de gas sarín. El primer ministre britànic ha fet aquestes declaracions a la BBC durant el seu desplaçament a Sant Petersburg per assistir a la cimera del G-20.

Actualitzat
El primer ministre britànic, David Cameron, ha assegurat que disposa d'una nova prova de la utilització d'armes químiques a Síria, en concret de gas sarín. "Hem examinat al laboratori de Porton Down a Anglaterra mostres obtingudes a Damasc que tornen a evidenciar la utilització d'armes químiques a la rodalia de Damasc". El primer ministre britànic ha fet aquestes declaracions a la BBC durant el seu desplaçament a Sant Petersburg per assistir a la cimera del G-20.

"Experts britànics de Porton Down han analitzat les mostres i ha donat positiu de gas sarín", ha precisat una font del seguici de Cameron.

El secretari d'Estat nord-americà, John Kerry, ja va assegurar diumenge que els Estats Units havien obtingut i analitzat mostres que demostraven la utilització de gas sarín en l'atac químic del 21 d'agost en un barri de la rodalia de Damasc i que Washington atribueix al règim d'Al-Assad.
Anar al contingut