Jordi Martí, president del Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona
Jordi Martí, president del Grup Municipal del PSC a l'Ajuntament de Barcelona
Barcelona

Martí replica a Balmón que al PSC "no hi sobra gent"

El president del Grup Socialista a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, considera terrible que Balmón hagi dit que "al PSC hi sobra gent".

RedaccióActualitzat
El president del grup socialista a l'Ajuntament de Bacelona, Jordi Martí, discrepa del número 2 del partit, Antonio Balmón i considera que al PSC "no hi sobra gent". En un article publicat a "El Periódico" titulat "No és això, company", Jordi Martí lamenta que "en un partit que s'ha anat empetitint fins a extrems preocupants, imposar la democràcia interna per fer callar els díscols, o directament convidar-los a marxar, és renunciar a aspirar al lideratge de la societat". Jordi Martí, que ja ha anunciat que es presentarà a les primàries per ser el candidat del PSC per Barcelona, recomana més debat i diàleg dins del seu partit.

Ahir, el portaveu del grup parlamentari, Maurici Lucena, va dir que al PSC no hi sobra ningú, però va demanar que les discrepàncies quedin dintre del partit, per evitar que el soroll de les declaracions d'alguns dirigents, amagui el missatge que vol llançar la formació.
Anar al contingut