Munic

Pep Guardiola dóna suport a la cadena humana per la independència que es farà a Munic

L'exentrenador del Barça ha manifestat el seu suport a la concentració que es farà el 30 d'agost a Munic, en el marc de les cadenes humanes que s'han organitzat a diferents ciutats. El tècnic del Bayern ha reivindicat que "l'únic que demana el poble de Catalunya és que la gent es pugui expressar. Tan simple com això."

RedaccióActualitzat
L'exentrenador del Barça Pep Guardiola ha donat suport des de Munic a la Via Catalana, que vol unir Catalunya des del Pertús fins a Alcanar el pròxim Onze de Setembre. Concretament, en la conferència de premsa d'aquest divendres, l'actual tècnic del Bayern de Munic ha manifestat el seu suport a la concentració que es farà el pròxim 30 d'agost a la ciutat bavaresa, en el marc de les diverses cadenes humanes que s'han organitzat a diferents ciutats del món.

Guardiola, que aquell dia no serà a Munic perquè el Bayern s'enfronta al Chelsea en la Supercopa d'Europa, ha explicat que ja ha donat suport a l'acte mitjançant "una gravació". L'exentrenador blaugrana ha reivindicat que el que es pretén "és donar la llibertat que la gent que no està d'acord amb la possible reivindicació del país també es pugui expressar" i que no es vulgui donar la sensació "que només es puguin expressar la gent que té ganes de canviar un model de viure, de ser un país independent". Finalment, Guardiola ha conclòs que "l'únic que demana el poble de Catalunya és que la gent es pugui expressar. Tan simple com això."

L'any passat, Guardiola ja va donar suport des de Nova York a la manifestació convocada l'última Diada per l'Assemblea Nacional Catalana, mostrant una papereta a favor de la independència en un vídeo que es va emetre al final de la marxa.
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut