Sevilla

Una nena de sis anys mor en un tiroteig en una barriada marginal de Sevilla

Els fets s'han produït a la zona de Las Tres Mil Viviendas, una barriada marginal de Sevilla. Els pares de la menor també han resultat ferits. Segons les primeres hipòtesis, els responsables del tiroteig "s'haurien equivocat de casa" o buscaven una altra família amb qui tindrien un deute econòmic vinculat al narcotràfic.

RedaccióActualitzat
Una nena de sis anys ha mort en un tiroteig a la barriada marginal de Las Tres Mil Viviendas, a Sevilla. Segons informa la policia, els pares de la menor també han resultat ferits en un intercanvi de trets entre dues famílies per un deute econòmic vinculat amb el narcotràfic.

Les primeres hipòtesis, però, apunten que ni la víctima ni els seus pares formen part dels implicats en la disputa, i que serien veïns del lloc on hi hagut el tiroteig. Segons fonts de la investigació, els responsables "s'haurien equivocat de casa". La policia ha desplegat un ampli dispositiu per evitar més enfrontaments al barri i està interrogant diversos testimonis per aclarir els fets.

La plataforma Nosaltres també som Sevilla, formada per veïns del barri on ha tingut lloc el tiroteig, ha assegurat que fets com aquests "passen per la impunitat que hi ha a la zona, on les armes estan a l'ordre del dia" perquè no hi ha seguretat. Els veïns denuncien una "gran deixadesa" per part de les institucions. Un exemple és que hi ha projectada una comissaria de la Policia Nacional, però s'estan fent tràmits des del 2006 i "no arriba mai".
Anar al contingut