L'eurodiputada britànica Julie Girling.
L'eurodiputada britànica Julie Girling.

Una eurodiputada britànica fa una crida a visitar Catalunya en agraïment al suport per Gibraltar

L'eurodiputada del Partit Conservador britànic Julie Girling ha fet una crida en el seu compte de Twitter als seus electors perquè visitin Catalunya aquestes vacances, en agraïment pel que ha qualificat de "suport" dels catalans a Gibraltar en l'escalada de tensió de les últimes setmanes.

RedaccióActualitzat
L'eurodiputada del Partit Conservador britànic Julie Girling ha animat els seus electors a passar les seves vacances a Catalunya, en agraïment al que ha qualificat com a "suport" català a Gibraltar en l'escalada de tensió entre Espanya i el Regne Unit pel penyal durant les darreres setmanes.

A través del seu compte de Twitter, Girling ha dit: "Gràcies per tots els missatges de suport per a Gibraltar des de Catalunya. Animo els meus electors a fer les seves vacances amb vostès! Gràcies", en un missatge escrit en castellà i en anglès.
Prèviament, Girling havia demanat dur a terme un boicot turístic a Espanya, com a resposta a la taxa per entrar i sortir de Gibraltar que vol implantar l'executiu espanyol. La diputada, escollida pel sud-oest d'Anglaterra i el penyal, va rebre com a resposta desenes d'insults a través de les xarxes socials, alguns dels quals els ha recollit ella mateixa a la seva pàgina web.
Anar al contingut