Bell-lloc d'Urgell

Mor un noi de 19 anys en un accident de trànsit a l'A-2, a Bell-lloc d'Urgell

Per causes que ara s'estan investigant, a primera hora del matí un cotxe ha sortit de la via i a conseqüència de l'accident ha mort l'acompanyant, un jove de 19 anys veí d'Agramunt. El conductor del vehicle, per la seva banda, ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

RedaccióActualitzat
Accident de trànsit mortal a l'A-2 al pas per Bell-lloc d'Urgell, al Pla d'Urgell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de dos quarts de vuit del matí al quilòmetre 473 de l'autovia en sentit Barcelona, on, per causes que encara s'estan investigant, un cotxe ha sortit de la carretera. Com a conseqüència de l'accident, ha mort l'acompanyant, un jove de 19 anys veí d'Agramunt. El conductor del vehicle, per la seva banda, ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.
Cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels Bombers i tres ambulàncies del SEM s'han traslladat al lloc de l'accident. Des del Servei Català de Trànsit es demana extremar la precaució al volant, especialment en els trajectes curts i en vies secundàries.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut