Mick Dean en una imatge d'arxiu. (Foto: Sky News)
Mick Dean en una imatge d'arxiu. (Foto: Sky News)
El Caire

Un reporter britànic i una periodista egípcia moren en els aldarulls d'Egipte

Es tracta de Mick Dean, un experimentat periodista de la cadena britànica Sky News. Ha mort per les ferides causades per un tret mentre cobria la violència a Egipte. L'altra periodista és Habiba Ahmed Abelaziz, que segons un comunicat dels Germans Musulmans és filla d'un dels consellers del president deposat, Mohammed Mursi.

RedaccióActualitzat
Un càmera del canal de televisió britànic Sky News i una periodista egípcia han mort aquest dimecres a Egipte en la violència generada pel desallotjament dels campaments de partidaris del deposat president Mohammed Mursi a El Caire i d'altres ciutats del país. Diversos reporters han resultat també ferits.

Un dels periodistes que han perdut la vida és Mick Dean, un veterà reporter de 61 anys, casat i amb dos fills, que feia 15 anys que treballava per Sky News. "Malgrat haver rebut tractament mèdic per les ferides, ha mort al poc temps", ha explicat la cadena, que ha afegit que la resta de l'equip n'ha sortit il·lès.

En un missatge al seu Twitter, el primer ministre britànic, David Cameron, ha enviat el seu condol a la família.
El Sindicat de Periodistes d'Egipte ha informat que l'altra víctima mortal és Habiba Ahmed Abelaziz. La periodista tenia 26 anys i treballava per a la publicació "Xpress", del grup "Guld News". Ha mort després de rebre un tret a la plaça de Rabea al-Adauiya, el principal feu dels seguidors del president deposat. Sembla que no era a la zona per motius de feina. Els Germans Musulmans han afirmat en un comunicat que és la filla d'un dels consellers del govern de Mohamed Mursi.
Anar al contingut