Mariano Rajoy, president del govern espanyol.
Rajoy va rebre la carta de Mas i diu que respondrà "en el seu moment". (Foto: Reuters)
Madrid

Rajoy respondrà "en el seu moment" a la carta de Mas per negociar la consulta, segons La Moncloa

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha rebut la carta d'Artur Mas en què li demana negociar per pactar una consulta. Segons La Moncloa, Rajoy li respondrà literalment en el seu moment però, ara com ara, té altres prioritats. En aquesta carta, el president de la Generalitat explica que cal abordar el diàleg que permeti de forma pactada la celebració d'una consulta al poble català, en el termini més breu possible amb els marcs legals que s'estableixin.

RedaccióActualitzat
La resposta de Mariano Rajoy a la carta d'Artur Mas sobre la manera de pactar la consulta haurà d'esperar. El president del govern espanyol ha rebut la carta i, segons La Moncloa, Rajoy hi respondrà, textualment, "en el seu moment".

L'entorn del president espanyol remarca que Rajoy té altres prioritats sobre la taula en aquests moments, com la gestió de l'accident de Santiago de Compostel·la o, sobretot, la compareixença de dijous al Congrés per parlar del "cas Bárcenas". Per tot plegat, s'espera que la resposta pugui arribar la setmana que ve. Segons La Moncloa, serà una resposta en el mateix marc de normalitat democràtica entre institucions. En la seva carta, Mas expressava a Rajoy la necessitat d'un diàleg que permeti fer una consulta de manera pactada.
Anar al contingut