El primer secretari del PSC, Pere Navarro, en una atenció als mitjans en un acte de partit a Malgrat de Mar. (Foto: ACN)
Navarro defensa la innocència de Lluïsa Bruguer. (Foto: ACN)
Malgrat de Mar

Navarro insta la justícia a ser ràpida perquè es trobin els "veritables culpables" de l'espionatge

"Som respectuosos amb la justícia però defensem la innocència d'aquesta persona", ha dit Navarro en relació amb la gerent del seu partit, Lluïsa Bruguer, imputada en el "cas Método 3".

RedaccióActualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat que "la justícia sigui ràpida" per tal que es trobin "els veritables culpables" de les escoltes il·legals a la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola i que, així, la sospita deixi de sobrevolar sobre els socialistes catalans, a qui s'assenyala com els qui van fer l'encàrrec a Método 3.

"Som respectuosos amb la justícia però defensem la innocència d'aquesta persona", ha dit Navarro en relació amb la gerent del seu partit, Lluïsa Bruguer, imputada per aquest cas i a qui dóna suport, així com a l'exsecretari del partit, José Zaragoza.

En un acte de partit a Malgrat de Mar, el líder dels socialistes ha exigit també que el nou president del Tribunal Constitucional (TC), Francisco Pérez de los Cobos, renunciï al càrrec si es demostra que hi ha "incompatibilitat" amb el fet que hagi estat militant a una formació política, en concret al Partit Popular.
Anar al contingut