Valenciano, envoltada de periodistes, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Valenciano diu que Rajoy està ficat "fins al capdamunt" en el cas. (Foto: EFE)
Madrid

Valenciano creu que l'oposició unida té "moltes possibilitats" de provocar la dimissió de Rajoy

Segons la número dos del PSOE, el president espanyol està ficat "fins al capdamunt" en aquest cas de presumpta corrupció. Per això els socialistes avaluen "tots els instruments parlamentaris disponibles". Valenciano ha evitat, però, referir-se explícitament a una moció de censura.

RedaccióActualitzat
La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, ha explicat que el seu grup ja ha establert contactes amb els altres partits de l'oposició per moure fitxa davant de les novetats del "cas Bárcenas". En una entrevista a la Cadena Ser, Valenciano ha afirmat que, si s'uneix, l'oposició té "moltes possibilitats" de provocar la dimissió de Mariano Rajoy. Segons ella, el president espanyol està ficat "fins al capdamunt" en aquest cas de presumpta corrupció.

Segons la número dos del PSOE, aquesta "falta de confiança" provocada per l'escàndol "es desbloqueja votant la investidura" d'un altre president. Per això els socialistes avaluen "tots els instruments parlamentaris disponibles" i n'han començat a parlar des d'aquest diumenge amb les altres formacions del Congrés. Valenciano ha evitat, però, referir-se explícitament a una moció de censura.

Valenciano ha considerat que la filtració dels SMS entre Rajoy i l'extresorer del PP són "les proves d'un encobriment" que està causant un "dany incalculable" a Espanya.
Anar al contingut