Madrid

Cospedal respon a les amenaces de Bárcenas: "Les mentides no es documenten"

La secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa respon a les amenaces de l'extresorer del PP, que hauria dit a Pedro J. Ramírez que disposa de documentació que podria fer caure el govern de Mariano Rajoy. A més, Cospedal ha titllat les informacions sobre el cobrament d'una comissió a Toledo de "rotundament falses" i de "disbarat monumental".

RedaccióActualitzat
La secretària general del Partit Popular, Maria Dolores de Cospedal, ha respost a les amenaces al seu partit per part de qui en va ser tresorer durant més de 20 anys, Luis Bárcenas, assegurant que "les mentides no es documenten". Això després que Pedro J.Ramírez, director del diari "El Mundo" publiqués aquest cap de setmana que Bárcenas li havia dit que tenia documentació que podia fer caure l'executiu Rajoy.

Cospedal ha afirmat en roda de premsa des del carrer Génova que el seu partit està "tranquil" malgrat la notícia publicada al rotatiu sota el títol "quatre hores amb Bárcenas" segons la qual l'extresorer hauria confessat que va participar en el finançament il·legal del PP. Cospedal ha reiterat un cop més que no hi ha hagut "cap tipus d'il·legalitat per part de ningú" i que la comptabilitat del Partit Popular "reflecteix fidelment el seu finançament".

Per això, ha titllat de "rotundament fals" i de "disbarat monumental" les acusacions sobre el cobrament d'una comissió a Toledo de 200.000 euros per part del PP.

"És rotundament fals, com tota la resta", ha dit als mitjans en al·lusió al degoteig constant d'informacions sobre la presumpta caixa B del partit.

Cospedal ha negat així la informació publicada sobre el suposat cobrament d'aquesta comissió que l'actual govern municipal de Toledo vincula amb el contracte de recollida d'escombraries firmat el 2007, quan governava la ciutat José Manuel Molina i ella presidia el PP castellano-manxec.

Mentre, el PSOE ha presentat al Congrés la petició perquè Rajoy hi comparegui pel "cas Bárcenas".

Per cert, que l'organització Anonymous ha penjat a internet el que assegura que és la compatibilitat del PP del 1990 al 2011. El partit només va lliurar al jutge les dades a partir del 1995, al·legant que no trobava les anteriors. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut