Guadarrama

Rajoy defensa davant d'Aznar la seva política i retreu que se'n faci balanç abans d'acabar la legislatura

Mariano Rajoy i José María Aznar han coincidit en un acte públic per primer cop des de les crítiques de l'expresident a la política econòmica duta a terme per l'executiu Rajoy. El president espanyol ha defensat la seva gestió i ha assegurat que "Espanya va millor".

Iolanda GarciaActualitzat
Expectació en la clausura del Campus de les FAES. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el seu antecessor, José María Aznar, es veien per primer cop les cares, en un acte públic, des que l'expresident critiqués en una entrevista a Antena 3 les mesures econòmiques presses pel govern de Rajoy i apuntés la possibilitat de tornar a la política activa.

Sí s'havien vist en privat al Palau de la Moncloa, en una reunió en què també va ser present Felipe González perquè, tal com es va justificar aleshores, "els expresidents poden aportar coses útils per a la millor governació d'Espanya".

En aquesta ocasió, les vacances d'estiu han centrat la conversa amb la qual amanien els minuts de posat per als fotògrafs en el set preparat a tal efecte als jardins del centre Fray Luis de León de Guadarrama, on s'ha celebrat el curs d'estiu de la fundació FAES. Tots dos han declinat comentar les últimes revelacions sobre el "cas Bárcenas", que esquitxarien un i altre.

I ja dins l'auditori, el torn de la rèplica pública. "No és just" i "no condueix a res" fer balanços de la política del govern ara, al principi de la legislatura, quan queden dos anys i mig perquè acabi, s'ha defensat Rajoy. Qui, tot i admetre que encara no es pot dir que "Espanya va bé" -recordant l'eslògan d'Aznar-, assegura que sí que es pot afirmar que "Espanya va millor".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut